1372609054 red phone

0746-666.065


Roni logo corel

Un gust delicios
Mereu langa tine
Gusta delicatesa suprema

Untitled 02

Pizza Roni prin catering intelege preparate culinare proaspat gatite in momentul sosirii comenzii din ingrediente atent selectionate, livrate cat mai rapid in ambalaje avizate alimentar, la un pret corect. Mai intelegem si promtitudinea si flexibilitatea de care putem da dovada in cazul unor cereri speciale  din partea clientilor nostrii.

 Daca sunteti in cautarea unor servicii ireprosabile, care sa va ofere maximum de calitate si promptitudine, noi suntem solutia potrivita.
Oferim  servicii impecabile de livrare la domiciliu sau la sediul companiilor, in functie de solicitarile clientilor nostri. Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie.
Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil,am reusit sa raspundem exigentelor clientilor nostri cu promptitudine, profesionalism si seriozitate.
Oferim consultanta gratuita de specialitate in vederea alegerii preparatelor si bauturilor in functie de tipul evenimentului, cerintele dumneavoastra si bugetul de care dispuneti.
Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in organizarea de evenimente care poate oferi consiliere asupra meniului, a amenajarii locatiei si a alegerii decoratiunilor sau, la cerere, poate propune si implementa intregul concept al unui eveniment.