1372609054 red phone

0746-666.065


Roni logo corel

Un gust delicios
Mereu langa tine
Gusta delicatesa suprema
organizare-evenimente 02
Organizari evenimente, nunti, botezuri, aniversari, mese festive, petreceri, zile de nastere, banchete, zile onomastice, majorate...

Situat in comuna Livezeni, ceea ce face sa te simti departe de aglomeratia, stresul si zgomotul orasului. Nu exista vecini pe care sa ii deranjeze petrecerea dvs. iar programul poate fi stabilit in functie de nevoile si cerintele clientilor. 

Cu o indelungata experienta in domeniul evenimentelor festive, echipa restaurantului va ofera cel mai bun raport calitate pret.

In functie de evenimentul pe care doriti sa il organizati, puteti alege dintr-o larga gama de meniuri facute sa satisfaca si cerintele dvs banesti. Avem meniuri pentru toate buzunarele!... va ajutam si in organizarea bugetului.

Cu siguranta profesionalismul si calitatea deosebita a serviciilor noastre pot satisface cele mai exigente cerinte, si vor face din evenimentul dvs. unul cu adevarat unic.

Fie ca este vorba de meniu sau de serviciile conexe, cu flexibilitate si imaginatie putem personaliza fiecare eveniment in parte in asa fel incat povestea dumneavoastra sa fie speciala si demna de a fi spusa mai departe.

Nu va faceti griji pentru organizarea evenimentului, deoarece echipa noastra multumita experientei acumulate dealungul anilor va sta la dispozitie in a va lua de pe umeri aceste greutati.

Adevarata noastra rasplata este satisfactia dvs.